Адвокатът на Кристиан Брюкнер критикува прокурорите за това, че са го

...
Адвокатът на Кристиан Брюкнер критикува прокурорите за това, че са го
Коментари Харесай

Основният заподозрян за изчезването на Мади Маккан с критика към прокурорите

Адвокатът на Кристиан Брюкнер критикува прокурорите за това, че са го определили като „ главния обвинен “ за изгубването на Маделин Маккан – като сподели, че е невероятно той да получи обективен развой, откакто се върна в съда тази заран заради  обвинявания в обезчестяване.

Екипът на отбраната на Брюкнер стартира дело с гневна офанзива против локалния прокурор Ханс Кристиан Волтерс, който го уточни като „ главен обвинен “.

Christian Brueckner's called McCann 'prime suspect' in court via
— Donna preston (@geekonline)
Атила Айкач акцентира, че макар съвсем четири години следствие не са били повдигнати обвинявания за изгубването на Маделин и правният му екип към момента не е получил досиетата по случая.

Той сподели: „ Изчезването на Маделин Маккан е един от най-големите случаи в света, само че нашият клиент не е упрекнат и не сме видели никакви файлове. Това е неточност на прокуратурата и сътвори международно възприятие за срамен дирек против нашия клиент.   Това накърнява делото на нашия клиент, а също и способността на съда да го съди заслужено. “

Той продължи с обвиняванията на господин Уолтърс, който беше в съда, че „ прави гласност “ на делото против 47-годишния Брюкнер, макар че не е показал или споделил никакви досиета по делото.  

Маделин изчезна от ваканционен апартамент чартърен в Прая да Луз в Португалия на 3 май 2007 година по време на фамилна отмора.

Родителите ѝ Кейт и Гери Маккан от Ротли, Лестършир, оглавиха шумна акция за информация за нейното изгубване.

Докладите настояват, че телефонните записи демонстрират, че Брюкнер е бил в града в нощта, когато тя е изчезнала и че жълто-белият му кемпер Volkswagen Westfalia е бил видян покрай курорта Алгарве.

Миналия май немски криминалисти претърсиха естествен резерват наоколо до Прая да Луз като част от настоящото им следствие. Предполага се, че са взели почвени проби за разбор.

През 2019 година Брюкнер беше наказан в немски съд за изнасилването през 2005 година на 72-годишна американка в дома ѝ в Португалия, покрай Прая да Луз, и излежава седемгодишна присъда. Съобщава се, че Бушинг се е свързал с английската полиция за някогашния си другар, откакто е бил задържан в Гърция през 2017 година по хипотетична група за контрабанда.

Caso Madeleine McCann: registran una furgoneta de Christian Brueckner, el principal sospechoso
— Informativos Telecinco (@informativost5)
Изчезването на Маделин в началото беше разследвано от полицията в Португалия с поддръжката на чиновници в Обединеното кралство. Столичната полиция пое следствието през 2011 година, откакто португалската интервенция беше отсрочена.

Но повече от три години след свързването на Брюкнер с изгубването на Маделин, той към момента не е упрекнат по отношение на нейното похищение, защото прокурорите не разполагат с задоволително доказателства.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР